Vuit estrenen nou disc i videoclip

El grup català de pop-rock Vuit estrena hui nou material. Es tracta del seu tercer disc, “Recorda que…”, i un nou videoclip que il·lustra la cançó ‘Un camí per tornar’.

La banda barcelonina Vuit han alliberat hui a la xarxa, i de manera totalment gratuïta, la descàrrega del seu nou disc “Recorda que…”. Aquest llançament és diferent als anteriors, ja que com ells mateixos afirmen, entenen “la situació econòmica difícil que vivim”, i és per això que el disc es pot descarregar de bades a la seua web. A canvi demanen, a qui li agrade l’àlbum, que vaja a comprar-lo a les botigues a partir del 25 de febrer, i que assistim als seus concerts.

Vuit és una banda de pop-rock nascuda el 2009 entre Cunit i Barcelona, de la ma d’en Carlos (veu i guitarra) i en Ramon (guitarra elèctrica) qui ràpidament es va reforçar amb l’Óscar (bateria) i Llorenç (baix i cors). A principis d’eixe any graven una maqueta que els obre la porta a l’edició del seu primer LP, anomenat “Un Dia Qualsevol”. Temes càlids i melangiosos, compromesos i emotius són els que caracteritzen el primer disc de la banda catalana. El bo i millor del pop-rock, amb pinzellades de rock alternatiu, i un toc particular recorden a bandes consagrades com The Fray, One Republic, Snow Patrol o Keane… ocupant d’aquesta manera un panorama que a Catalunya encara ningú no havia covert.

El 2011 van editar el seu segon llarga durada, que porta per títol “15 dies i una nit”, produït pel televisiu Manu Guix, i on col·laboren també els actors de Polseres Vermelles Mikel Iglesias i Nil Cardoner. La participació de Vuit a la banda sonora d’aquesta exitosa sèrie de televisió catalana (comprada per la cadena ABC americana per fer una adaptació) ha propulsat la seua projecció, i ja compten amb una bona legió de seguidors fidels, i no només a Catalunya.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €