Baixa’t gratis el nou disc d’Els Catarres, Postals

El grup català Els Catarres des de fa uns dies estan donant l’oportunitat a tots els seus seguidors de baixar-se gratis el seu segon disc, Postals a través de la seu web, abans de la publicació física. Podeu descarregar-lo gratuïtament des de la seua web, o directament des del següent enllaç.
El disc de Els Catarres ha estat editat pel segell Música Global, on també podem trobar, per exemple, als berguedans Brams, que seran els encarregats de publicar el disc, i que estarà disponible el proper 9 d’abril.
Aquest segon disc Postals, conté, en paraules textuals dels membres de Els Catarres: “12 lluminoses postals de bonics indrets, de ports llunyans, d’amors purs i de cors trencats. Souvenirs d’emocions que tothom ha viscut al costat de qui més estima i que esbossen un somriure als llavis al recordar-se”.
Vos deixem amb el videoclip de la cançó ‘Vull estar amb tu‘ que ha llançat Els Catarres al mateix temps que el disc.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €