El Blüe guanya el Vè RockPenat

El raper Alfonso Pérez, més conegut com El Blüe, va ser triat el guanyador de la cinquena edició del concurs RockPenat organitzat pel Bloc Jove de les Comarques del Nord. Era el tercer any consecutiu que el de Nules arribava a la final del concurs, i sembla que la dita s’ha acomplert i la tercera ha sigut la bona.
La nit del passat divendres 1 de març s’aplegaren a la Sala Gossip de Vila-Real els grups Gotcha, Contracop, Envergadura i El Blüe en una nit farcida de la millor música de les comarques valencianes més septentrionals. A més, la banda Malnom, guanyadors de la segona edició del RockPenat van participar com a grup convidat arrodonint una gran vetllada musical.
Al final, el guanyador va resultar el Blüe, que no sols va rebre el suport majoritari del públic, sinò també del jurat del concurs. Així és com aquest jove raper de Nules ha aconseguit treure’s una espineta que li durava des de la seua primera arribada a la final del concurs fa tres anys. I és que ja ho avisava quan va dir dies abans a la seua pàgina oficial de Facebook: “Son Goku va necessitar 3 finals per a guanyar el Torneig Mundial de les Arts Marcials, i ho va fer contra el rival més fort”. El Blüe va estar acompanyat per DJ Sinic, el baterista Civue i els MC’s Kaos i Loren.
Així acaba una edició més del RockPenat, un referent no només en quant a concurs sinò també com a circuit musical a les comarques de Castelló. Aquesta, a més, té quelcom especial ja que davant la cojuntura econòmica l’organització va haver de posar en marxa un Verkami per tal de que el micromecenatge continuara fent possible el RockPenat. I així va ser. Esperem que la música continue sonant amb el RockPenat molts anys més.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €