Esta nit Riot Propaganda i Arrap a la Sala Rock City

Esta nit els amants del rap i/o el hardcore tenen una cita inel·ludible a la Sala Rock City d’Almàssera. Allí tindrà lloc la presentació oficial de Riot Propaganda a València, el nou projecte conjunt dels valencians Los Chikos del Maíz i els madrilenys d’Habeas Corpus. Pràcticament ja no queden entrades per a esta nit.
Com diuen els de Riot Propaganda, enguany la cremà s’avança un dia. I es que la proposta musical d’aquesta associació entre LCDM i Habeas Corpus és ben incendiaria. El Nega i Toni El Sucio continuen aportant a les lletres de Riot Propaganda el seu estil canalla i afilat, tot això per damunt de les guitarres, baix i bateria en directe que aporten els de Madrid.
El pràctic exhauriment de les entrades trau a relluir la gran expectació que ha tingut també a València aquest projecte. Esta nit, però, Riot Propaganda no estaran sols. Els acompanyaran Arrap, qui s’encarregaran d’obrir la nit, i oferiran el repertori del seu últim disc ‘Ara va de bo’. Rap combatiu i de soca-rel per a una de les alternatives més atractives que es presenten en aquest divendres pre-faller.

Més rap a les Falles Populars i Combatives

Aquesta però no és la única cita rapera per a aquest cap de semana. El diumenge, primer dia oficial de Falles, tenim el Cant al Rap que organitzen les Falles Populars i Combatives de València. Serà al Solar del Corona a partir de les 19.30h i actuaran el raper mallorquí Valtonyc, Frida (presentant el seu nou treball ‘FreeRap’), Cazike Crew i 2 Gaviotes d’un Tir. Tancarà la nit el col·lectiu electrònic Escala i Corda a la 1h a Ca Revolta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €