Esta setmana en l’Escolta tu…

Esta setmana al programa de la Ràdio de la UPV Escolta tu! i en podcast per als lectors de la Tres deu Guillem Renau ens presenta:

El Blüe, guanyador de la cinquena edició del Rockpenat. “El silenci” d’Estellés, un llibre disc de poemes de Vicent Andrés Estellés musicats per Bertomeu que continua amb la cançó “Treballe amb molt d’amor un idioma”.

Continua el programa amb un repàs a la Gala dels Premis Enderrock 2013, que s’ha fet a Girona amb Els Amics de les Arts com a grans triomfadors. Orxata Sound System tanca la celebració i escoltem “València crida” del seu últim disc i “Ull de Vellut” de Mazoni.
Eva Dénia al Musical de Benimaclet, sona “Cant de batre”. Atupa estarà en els concerts de La Gira d’Escola Valenciana estes falles en Burjassot junt a Orxata Sound System i els catalans, també guardonats pels Enderrock, Txarango. Comiat amb “el Sol de València somriu” de Mi Sostingut que pròximament tindrà un videoclip animat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €