L’abordatge dels Txarango als escenaris valencians

Amb poc més de dos anys d’història la proposta musical dels barcelonins Txarango ha esdevingut un dels fenòmens musicals més interessants de Catalunya.
Amb la seua gira de 2011, Welcome to Clownia, Txarango sobrevola els escenaris de molts dels festivals catalans de referència: Unnim Etnival (Girona), Musik’n’viu (Granollers), o els itinerants In-somni i FesTOUR, entre d’altres.
En febrer de 2012, pengen a la seua pàgina web l’àlbum Benvinguts al llarg viatge, que a hores d’ara -segons ens comenten- ja supera les 75.000 descàrregues.
L’any passat també van estar presents en importants festivals catalans; a les festes majors de la Mercè (Barcelona), les de Sants i també a les de Gràcia; van tocar a Dinamarca, País Basc, Andalusia, Cantàbria… i van fer una minigira al País Valencià a l’estiu on els vam poder veure a Oliva, Albaida, València i Xaló.
Enguany, Txarango vol que siga el seu any al País Valencià. I possiblement no hi haja millor manera de començar a fer-ho realitat que en el concert de falles, el punt de partida de La Gira 2013 d’Escola Valenciana.
De fet, el 2013 pot ser l’any que Txarango s’enlaire definitivament: ha obtingut tres guardons dels premis Enderrock i ja tenen concerts tancats a Paris, Tilburg (Holanda), Nottingham (Anglaterra) i Coblença (Alemanya).

Descarrega’t el seu disc si encara no el tens i ‘benvingut al llarg viatge’ dels Txarango!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €