L’ambient de germanor un dels punts forts del Rockafalles 2013

L’equip de la Tres deu estiguerem al Rockafalles 2013 a Carcaixent, a continuació vos contem les sensacions que el Dissabte ja vos vam transmetre des del compte de Twitter per als directes que fa un temps hem habilitat.
Popularment bautitzat per la gent que assistia a l’edició d’enguany com a Rumbafalles un públic entregat als grups, una legió de fans de La Pegatina, Canteca… Esta cohesió entre els grups, el públic i la producció del concert es va traduir en moltes col·laboracions entre els grups amb molt bona rebuda.
Començaren el concert els d’Almansa Combo Calada (guanyadors del concurs previ) que va donar el relleu i va continuar la nit als d’Ontinyent Tashkenti. El “Night of Action” tribut de Mano Negra que va obrir el seu concert feia preveure el que finalment fou, un concert elèctric amb el que començàven les primeres suors de la nit. Seguidament actuà Zulú 9.30, que van aprofitar l’actuació per presentar el seu nou treball “Para todos los púlicos”. Els veterans Canteca de Macao, que aquest any és el seu 10é aniversari dalt dels escenaris, foren els més reivindicatius de la nit amb moltes referències polítiques, en especial al dia de la dona treballadora.
La Pegatina pujà amb l’objectiu de fer parlar tant de l’actuació com del seu nou disc, presentat eixa mateixa setmana, ho donaren tot, fent particep al públic, una clara declaració d’intencions del que serà la seua gira Eureka que els durà arreu de l’Estat Espanyol i del món. Bongo botrako ho tenia difícil després de la nova posada en escena de La Pegatina, i malgrat no “omplir” tant l’escenari tancaren amb molta energia el Rockafalles 2013 versionant la cançó “Volare”.
Pel que fa a l’organització del festival va ser molt professional en l’apartat de personal, molta gent darrere atenent la barra i en taquilla. Tot i això també va haver alguns punts negres destacables, com ara el problema persistent durant tota la nit relacionada amb els micros, que s’acoplaven als començaments de tots els grups. Perjudicà especialment a l’actuació de La Pegatina que hagueren de parar el concert.
Va haver també una col·laboració amb el Rototom Sunsplash: Stand de mertxandatge i l’escenari dels Dj’s, que també s’encarregaren d’amenitzar entre grup i grup. Uns deejays, però, que no estagueren a l’altura i nivell que si que hi havia a l’escenari principal.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €