Obrint Pas paren indefinidament

20 anys després de la seua fundació, Obrint Pas anuncien una parada indefinida. Són els segons enguany, darrere de la Gossa Sorda, que anuncien una parada que no descarten que siga definitiva.

La mítica banda valenciana de rock fusió Obrint Pas ha anunciat la seua retirada temporal dels escenaris. Serà després de la gira acústica en la qual es troben inmersos.
En una nota publicada a la seua pàgina de Facebook, (titolada ‘Seguirem’) i amb molt de pesar, els components d’Obrint Pas han a fet pública aquesta aturada, que els servirà però per avançar amb nous projectes. En unes línies molt emotives els membres de la banda han recordat els 20 anys de riures, treball i música des que van començar a juntar acords el 1993.
Ara anuncien els seus seguidors les que poden ser les últimes oportunitats per vore’ls en directe. Es tracta de les comptades dates de la gira acústica que els portarà a viles com Llíria i Ontinyent. Han assegurat ja que el 2014 tindran només dos concerts, i que prompte acabaran de confirmar totes les seues últimes dates.
Respecte al futur de la banda, no fan cap promesa al comunicat, i caldrà esperar per saber si podrem estar gaudint d’un nou disc d’un dels grups valencians que ha fet història. Com en el cas de La Gossa Sorda, que també anunciaren enguany una parada indefinida, no hi ha més remei que esperar per saber què depara el futur per als Obrint Pas.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €