Oferta! 5 concerts de Pepet i Marieta 1€

Els Pepet i Marieta estan enregistrant ja el seu pròxim àlbum “Lo món d’un mos”. Com ja ens tenen acostumats serà un treball autoproduït que distribuiran gratuïtament per Internet. I per a aquest treball compten amb un projecte de micromecenatge per fer-lo possible.
L’ajuda que necessiten, diuen, serà determinant per a poder confeccionar el videoclip del single. A l’estil que ja feren amb la cançó “Me moles”de l’anterior disc ‘Qui no plora no mama’.

Fins ací estariem davant d’un projecte de micromecenatge normal d’un grup de música, la diferència però estarà amb els concerts presentació, que als mecenes els costarà 1€ poder accedir als 5 concerts.

La gira de presentació els portarà per quatre sales: Barcelona, Tarragona, Lleida i València, així com a les Jornades Musicals de l’Ermita d’Ulldecona. Tots els que col·laboreu amb el seu projecte, podreu entrar als cinc concerts de presentació per només 1€. Per a formalitzar les vostres entrades, l’únic que demanen és emplenar una enquesta especificant a quina o quines presentacions voleu anar. Una bona oferta tot i tan sols podent anar a un únic concert, no creieu?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €