Rafel Arnal estrena cançó amb el raper K.Broadway

La cançó ‘Citizen (amb la fam, revolta!)’ formarà part de la BSO del documental ‘L’Estiu més negre’, dirigit per Alba Forés i Rubén Soler Ferrer.

El cantant valencià afincat a El Caire Rafel Arnal ha estrenat esta setmana un nou single. Es tracta d’una nova cançó que formarà part de la banda sonora del documental ‘L’Estiu més negre’, i porta com a títol ‘Citizen (amb la fam, revolta!)’. Compta amb la col·laboració del raper egipci-americà K.Broadway.
La música d’arrel tradicional valenciana continua trencant esquemes. Ja no es tracta només d’escoltar el ‘Botifarra’ mesclat amb els ritmes electrònics dels Orxata. Ara, també escoltem la veu i els girs vocals de Rafel Arnal fusionats amb el rap americà de K.Broadway.

El vídeoclip ha sigut rodat als suburbis d’El Caire, i ha estat dirigit per Ahmad A. Nour, amb Carlos Silveira a la Direcció executiva.

Un artista esponja

Rafel Arnal no és un artista qualsevol. Ho certifica el fet que viu a El Caire, una cosa gens habitual en un cantant tradicional valencià. En la seua recerca pels sons del mediterrani l’intèrpret de Tavernes Blanques ha viatjat a multitut de països de la ribera mediterrània. Ara, està establert a la capital d’Egipte on estudia i fa recerca a banda d’oferir conferències sobre el Cant d’estil valencià, així com de tota la nostra música de tradició oral.

Arnal és un músic format a l’històric grup Carraixet, i que va publicar el seu primer treball el 2011, titolat ‘Pam a pam’, i editat per M Factory Music. També va posar veu a Afluències, el projecte conjunt de les bandes folk valencianes l’Aljub i Krama.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €