Descobrint els grups valencians novells, Skatuttipresto

A la Tres deu anem treient, com sabeu, nous grups valencians novells per donar-los a conèixer. En aquesta ocasió vos presentem a Skatuttipresto, un grup de ska nascut a Godella que es va formar, com solen formar-se els grups musicals amb amics “a partir d’una idea desgavellada de diversos col·legues, fruit de l’ebrietat i l’energia d’una festa de graduació d’institut” – ens han comentat. 
El grup està format per 8 membres, la formació és la següent: Pau Molins (veu), David Ramírez (guitarra-cors), Uri Sturze (baix-cors), Jaume Sanjuan (trompeta-teclat), Pepo Llopis (bateria), Andreu Climent (saxo), Júlia Creu (trombó), Héctor Cervera (trompeta-guitarra).
Aquesta banda tracta d’involucrar al màxim al públic en les seues actuacions, pretenen aconseguir que la gent s’ho passe bé i gaudisca, per això barregen ritmes festius amb una temàtica de lletres basades “en l’exaltació de la amistat, la situació polític-econòmica actual, les experiències viscudes pels diferents membres, etc“.
Per entendre millor Skatuttipresto, podem fer referència a la descripció que va realitzar d’ells el programa de ràdio “Emboscados” de Ràdio Godella, on són comparats amb una taronja: “Fruita valenciana de la terra, que es presenta dura de pelar, però amb un interior àcid -dolç que et carrega les piles amb la seva vitaminada energia”.

Per poder escoltar-los podeu anar a la seua web o directament descarregar-vos el seu nou EP “Improvisound“. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €