La Raíz i Smoking Soul’s aterren este cap de setmana a Alacant


La Raíz torna a la càrrega després del concert de presentació ofert a València el passat mes de març.

Ara el grup de Gandia es trasllada fins a Alacant el proper divendres 12 d’abril per continuar la seua gira 2013 amb el seu últim treball Así en el cielo como en la selva. Un treball on veiem com els joves de la Safor canten a temes com la corrupció, l’església, la Guerra Civil… i tot, a ritme del millor rock.
No oblidem que la nit contarà també amb la participació dels pegolins Smoking Soul’s, qui ens portaran el millor de la seua música, tots junts per celebrar el 8é aniversari del Marearock. Aquests artsites de la Marina Alta arriben a la capital alacantina amb el seu primer treball, L’Espenta.
Así en el cielo como en la selva, Jigueros o Llueve en Semana Santa són algunes de les cançons del nou treball de La Raíz que podrem gaudir aquest divendres en la sala John Mullingan’s d’Alacant, a més de totes les ja conegudes del seu passat disc El lado de los rebeldes, editat en 2011.
Recordeu que, només els 350 han sigut els afortunats que gaudiran del concert del proper divendres, doncs, les entrades s’esgotaren a final del mes de març. Per tots aquells que no han pogut gaudir encara de veure al grup de la Safor en directe recordeu que el pròxim espectacle serà la vinent setmana, dia 19 d’abril a la sala Magic Box de Castelló. Les entrades ja es troben a la vostra disposició ací.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €