Pepet i Marieta publiquen el single ‘A viure la vida’

La banda “fronterera” Pepet i Marieta va publicar ahir el primer single del seu proper disc ‘Lo món  d’un mós’, una cançó que porta per nom ‘A viure la vida’. Aquest nou tema està acompanyat per un vídeo making of del procés de gravació del seu cinqué disc.

Sembla que els Pepet i Marieta ja ho tenen tot enllestit per al llançament de ‘Lo món d’un mos’, el cinquè àlbum d’aquesta curiosa banda amb membres d’a banda i banda del riu Sènia. Com vos vam explicar fa uns mesos, estem expectants del que pot suposar aquest nou treball. ‘Qui no plora no mama‘ i ‘La pelu‘ van deixar el llistó ben alt. Ara, per fi podem anar fent-nos una idea de com sonarà ‘Lo món d’un mos’ amb el single ‘A viure la vida‘.

Al vídeo observem imatges del procés de gravació, però també de l’Institut Josep Comas Sola, al barri de la Trinitat de Barcelona, lloc de treball de Pepet, el cantant de la banda, i que ha servit d’inspiració per a la cançó.
Portada de ‘Lo món d’un mos’ el·laborada amb post-it enviats pels fans.

Pepet i Marieta es preparen per a llançar ‘Lo món d’un mos‘, i hui acaba el termini per participar al verkami ‘1€ Tour per l’edició i videoclip del nou disc de Pepet i Marieta’. Un projecte per finançar el videoclip oficial de ‘Lo món d’un mos’, i que ha possibilitat els seus fans aconseguir entrades per a les presentacions del disc per tan sols 1€, entre moltes altres recompenses.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €