Portada Tres deu d’abril 2013

Nou mes, nova portada! Ja fa uns dies que ha començat abril, i vos hem preparat una nova portada amb els protagonistes del mes! La podreu trobar també als nostres Facebook i Twitter!

Els protagonistes d’abril són els Obrint Pas, el cantant Rafel Arnal, Polock i Fermín Muguruza.

Obrint Pas i només ells podien ser la imatge principal de la nostra portada. Fa sols unes setmanes anunciaven la seua separació. Una separació que no se sap si serà definitiva, però que ha posat nostàlgics la legió de seguidors que han sabut conrear durant aquests 20 anys de música compromesa. Així, enguany vorem els últims concerts del grup valencià, inclosa la gira acústica ‘Seguirem’ que està portant-los pels teatres de la nostra geografia.
Rafel Arnal ha començat a cridar l’atenció de molts arran de la publicació del single ‘Citizen (amb la fam, revolta!)’, on col·labora el raper egipci-americà K.Broadway, component del grup The Republic, establerts a Nova York. El músic de Tavernes Blanques es confirma com un dels solistes amb més projecció del panorama musical valencià, i de segur donarà molt que parlar.
Després d’un temps aïllats, una de les bandes valencianes més internacionals, els Polock, tornen a la càrrega. Han començat la gravació del seu segon disc, i ho mostraran al seu públic amb una sèrie de videos costumistes que ens mostraran el dia a dia de la banda. Hi ha una gran expectació després de l’enorme èxit internacional del seu EP debut, així com del seu primer disc ‘Getting Down From The Trees’.

Per últim trobem a la portada de la Tres deu al músic basc Fermín Muguruza, que arriba a València el proper 27 d’abril amb el seu ‘No More Tour’. Al concert hi actuaran també Orxata, At Versaris i El Blüe. El líder de bandes mítiques com Negu Gorriak i Kortatu també ha estat confirmat per al Rototom Sunsplash que es realitzarà a l’agost a Benicàssim.

PORTADA ABRIL 2013

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €