‘Right Now’ de Kostrok cançó de l’NBA per a Llatinoamèrica

Els Kostrok estan d’enhorabona! Després de mantindre ‘Right Now’ al nº1 de vendes a iTunes durant tota la primera setmana de llançament, encara ens han arribat noves alegries des del món Kostrok. La banda valenciana, que ha fitxat per la multinacional EMI, ha vist com el seu single farà de banda sonora de l’spot dels Play Offs de la NBA per a totes les televisions de llatinoamèrica.
El vídeo comença amb els crèdits de la cançó, on trobem el productor musical Pau Paredes (121db, Tardor, Red Buffalo, Twelve Dolls), junt a la parella de productors/DJ Adrian Lurbe i José Martí. Tanca els crèdits Dani Belenguer, artífex de la lletra i les melodies vocals, així com vocalista a ‘Right Now’. Aquest jove valencià va ser guitarrista i corista a l’extinta banda Cash Machine, i ha demostrat tindre una gran veu que fa presagiar-li un gran futur a la música.

La notícia ens ha arribat el mateix dia que s’ha publicat el nou remix de ‘Right Now’ realitzat pel DJ i productor francés Yuksek. Aquest polifacètic músic provinent de Reims ha realitzat el primer d’una sèrie de remixs als que serà sotmesa aquest primer single de Kostrok. Podeu escoltar-lo a continuació:

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €