Tres discos per Sant Jordi

Avui es celebra al Principat el dia dels enamorats, diada de Sant Jordi i com marca la tradició els llibres i les roses passegen pels carrers de totes les localitats. La costum és regalar una rosa roja a la xica, que simbolitza la sang de Sant Jordi, i un llibre al xic, tradició que apareguè el segle passant, commemorant també el dia del lllibre.

Les tradicions les creen les persones, però la originalitat i el traspassar les barreres del costumbrisme estan a la mà de tothom. Canviem els llibres per la música, continuant defensant la cultura. Per això us proposem tres discos que també podem regalar.

Els Catarres, grup català natural d’Aiguafreda i Centelles varen treure al mercat aquests mesos enrrere el seu ultim treball, Postals. Un disc carregat de cançons que et fan gaudir i pensar al mateix temps, com Vull estar amb tu, De pares a fills o La porta del cel on l’amor està present.

Altre estil completament diferent, amb un Rock Alternatiu els pegolins Smoking Soul’s, també pot ser un bon regal per als amants de la bona música, el seu primer treball L’Espenta acaba d’eixir del forn amb unes cançons com Mirall, Wonderful Life o Deixem la ciutat, que són cants per seguir lluitant el dia a dia, cants de vida.
I per últim, no ens podem oblidar dels amics de Tashkenti qui amb la melodia del seu disc Batega, són capaços d’enamorar a qualsevol amb cançons com En diuen o Desespera. Recordem que el podreu comprar a tendes tan comuns con l’Fnac o Mediamarkt. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €