Feliu Ventura visita Benimaclet per partida doble

Feliu Ventura visita el barri valencià de Benimaclet en dos ocasions aquesta setmana. El dimarts presentarà el seu documental “La memòria de la música” i dijous hi serà cantant les noves cançons de “Música i lletra” a El Musical.

El documental “La memòria de la música” es passarà a partir de les 19.45h del dimarts serà la presentació oficial a València, després que, per exemple, ja es pogués veure a TV3. Narra el viatge de Feliu Ventura a Xile, el país de Victor Jara on Feliu es vorà amb diferents agents socials i escenaris per que coneguem millor la vida del cantautor xilé assessinat per la dictadura de Pinochet.

Per altra banda el dijous veurem la faceta de cantautor de Feliu altra vegada al Musical de Benimaclet, el bar del Centre Instructiu de Benimaclet. Allà el xativí ens presentarà les seues noves cançons aplegades al disc “Música i lletra” en una gira d’espectacles de xicotet format, com als començaments. Per poder assistir recordeu comprar les entrades de col·laboració abans de dijous per assegurar-se l’entrada.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €