La Ranamanca, rumba de la Plana

La Ranamanca és un grup de rumba-fusió que va néixer a la ciutat de Castelló de la Plana a principis de 2010 i que ha anat conformant el seu estil propi a base de rumba esquitxada de multitud d’estils com el reggae, funky, tango, salsa, mariachi, ska, etc… “Ni rumba flamenca, ni rumba catalana. La Ranamanca s’alegra amb bona Rumba de la Plana ” és el seu lema.

Al llarg dels seus dos anys de vida La Ranamanca ha anat botant d’escenari en escenari en festivals com La Mata Rock 2010, Castellón En Vivo 2011, Undergrau Festival 2011, Emergenza Festival 2011, Aplec dels Ports 2012, PenjaRock ’12 o Garden Music Club 2012, entre d’altres.
En aquesta ocasió ens presenten el seu primer treball: “Sobre sorpresa“. El disc inclou cinc temes que barregen eclèctica diferents estils i temes: un cant a la vida, un cant a la primavera i al desamor, un reivindicació de la figura del músic i de la seva immensa tasca social. En definitiva, un disc fresc, amb bones vibracions i molta festa. Escolteu-lo online ací mateix:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €