Videoclip de 121dB versionant ‘Orgasme’ d’Orxata Sound System

Vos presentem en exclusiva Tres deu el nou videoclip dels 121dB. Els Víctor, Ramon i Albert han volgut estirar la versió que els va encarregar Orxata per al 3.1 de la cançó ‘Orgasme‘ que està tenint molt d’exit. Així doncs amb un toc fresc, estiuenc, jove ens porten ‘Orgasme‘ revisionat en forma de videoclip.

Hem pogut parlar amb Ramon i ens ha dit que: “Orxata és un grup que sempre ens ha molat moltíssim. Ells fan 10 anys este any i nosaltres en portem 9 junts. A escales diferents compartim comboi i heterodòxia. Per celebrar el seu aniversari no només ens convidaren a la Festa de la Dècada sinó també ens demanaren que gravarem una versió seua“.

Pel que fa a la gravació estigueren un parell de dies de Juny als Estudis Millenia (on també gravaren Lesotho) i el resultat ja l’heu pogut escoltar. Però allò no podia quedar-se amb una cançó i van decidir a més fer un videoclip. El responsable és Pau Rico de Paperlight Stuido i Bleuèté. Pau és responsable de molts dels vídeo de Kostrok i va dirigir un curt genial sobre el Surf al Mediterrani (Mediterráneo Love&Hate). Sense més vos deixem amb el vídeo que segur farà pujar la temperatura a la Tres deu!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €