Escala i Corda enceten gira d’estiu a Benissa amb La Raíz i Dubte

Els deejays valencians Escala i Corda han fet públic per les xarxes socials les dates on podrem veure’ls en directe. Tant al nord de Castelló com per València i les comarques centrals. Entre les cites figuren els principals festivals com són l’Aplec dels Ports a Morella, el Feslloch a Benlloch, o el Meruts Festival a Ontinyentaltres dates a destacar, les festes dels pobles de La Marina Alta (Benissa, Xaló, Lliber…).
Encetaran, doncs, la gira d’estiu, a Benissa juntament amb el grup de La Safor, La Raíz i el grup local benisser Dubte -abans coneguts com Skapats-. El concert que és la Nit de Rock de les Festes que no es va poder celebrar per la pluja a Abril, es celebra el Dissabte 6 a la Plaça Jaume I precedit per altres activitats organitzades per la Comissió de Festes 2013. El concert començarà a les 00.30h de la nit.

Vos deixem amb el cartell complet amb les dates. Des d’Escala i Cordaanimen a tots a anar als concerts i sobretot quedar-se fins al final per ballar tots els ritmes que ens tenen preparats“.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €