Kábila Alternativa, festival d’indie rock i electro a Guardamar del Segura

Els propers 26 i 27 de juliol es celebrarà la setena edició del festival Kabila Alternativa, festival musical que aporta la nota més rockera dins de les festes patronals de Guardamar del Segura (Alacant).

En aquesta edició podrem gaudir dels barcelonins Syberia que s’han convertit aquest 2013 en el principal estendard del Post Rock instrumental a nivell estatal, tocant en festivals com el DCode, Primavera Sound o Bilbao BBK Live. Junt amb ells els madrilenys Biznaga amb el seu punk dels vuitanta macarra editat pel segell alacantí Musagre Tapes. Els murcians Perro que es confirmen com l’esperança indie de la regió veïna i aquest mateix estiu toquessin al festival Sonorama. Finalment hi haurà una representació d’alguns dels grups alacantins que major interès estan despertant fora de la nostra terra com Brunes, Sarabix, Bazooka i Sheila. Sense oblidar-nos de Zombies & Diamonds, grup local que al llarg de 2013 ha estat girant per tot l’estat espanyol presentant el seu segon àlbum “Dogs Become Wolves”.
I com no només de Rock viu l’home també tindran presència Two Saut, dj’s locals que oferiran una barreja entre la cultura hip-hop i l’electronica i d’altra banda gaudirem amb la sessió del valencià Rubik Dude qui en l’últim any ha estat en cabines tan importants com les de Creamfields, Qoqoa, La3 o Metrodanceclub. Serà als locals d’assaig de l’Escorxador de Guardamar del Segura i l’entrada és gratuïta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €