L’Alacant Rock arriba en juliol a la Concha de la Explanada

Per sisè any consecutiu arriba l’Alacant Rock a la Concha de la Explanada d’Alacant. Un festival complet i amb varietat en la seua oferta musical, que es divideix en cinc jornades. Les cinc nits han sigut distribuides per estils. Així trobem la nit del jazz, la de la música en valencià, la nit de l’indie-rock i la de metal. L’última es celebra la final del concurs Centro 14.
Els grups triats per omplir de música la ciutat d’Alacant són Bridge Quintet i Mons (12 de juliol, jazz-psicodèlia), Mugroman i Pellikana (19 de juliol, música en valencià), Gimnástica i Radio Z (26 de juliol, rock-indie), Leviatan i Bronka (2 d’agost, metal) i Sikiatriko, Orjazzmic i Pura Mandanga participaran a la final del concurs Centro 14 la nit del 9 d’agost.
Els concerts seran de caràcter gratuït, i començaran sempre al voltant de les 20h de la vesprada. L’associació Alacant Rock s’esforça des de fa un grapat d’anys per apropar la música de les comarques del sud a la ciutat d’Alacant, i realitzen una tasca molt necessària per al desenvolupament cultural de la zona.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €