Portada Juliol i Agost 2013

Aquests mesos de juliol i agost la portada de la Tres deu la protagonitza el Festiu, la guia de festivals valencians. És una manera de fer protagonistes també tots els festivals, que marquen l’agenda de l’estiu.
Els valencians comptem amb una sòlida tradició allotjant festivals de música a les nostres platges i pobles. D’uns estius ençà, l’eclosió i la consolidació d’aquests han fet que la geografia valenciana haja esdevingut un autèntic viver de la música en directe. 
El Festiu naix amb la motivació d’agrupar, a través d’un format físic, els principals  festivals que tindran lloc al País Valencià aquest estiu de 2013. Haver fet realitat esta iniciativa és un exemple més de com els productes culturals portats a terme per joves professionals poden assolir uns resultats seriosos i de qualitat. Des d’aquest espai volem agrair al Servei de Política Lingüística tant de la Universitat d’Alacant com de la Universitat de València el seu recolzament i confiança. 
Hem apostat des d’un principi pel format físic, tot i saber el risc que suposa, però creiem que només aquest format respon als objectius principals que ens plantejàrem. És per això, que al llarg d’aquestes pàgines trobareu un total de dotze festivals. Des d’aquells de reclam internacional com ara el FIB o Rototom; de caràcter estatal com el Low Cost, Iboga Summer Festival o l’Arenal; o el Feslloch, que ja és un festival que congrega a centenars de joves a Benlloch (La Plana). 
Des de la Revista Tres deu creiem fermament en la qualitat del contingut musical i la seua difusió. L’actualització diària de la revista online (www.tresdeu.com), així com també la informació que podeu trobar en aquestes pàgines, potencia i cohesiona el circuit musical de la nostra geografia. Mitjançant aquesta tasca, Tres deu s’ha convertit en pocs mesos en un referent pel que fa a les últimes novetats musicals dins de l’àmbit valencià. 
En definitiva, ens complau presentar-vos aquest primer Festiu; tot i esperant que el gaudiu i vos siga de gran utilitat. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €