Estrenem el nou videclip d’Andreu Valor: ‘El Progrés’

‘El Progrés’ és la cançó triada pel cantant de Cocentaina Andreu Valor, una cançó del seu últim disc ‘A l’Ombra de l’Obscuritat’.
Un any després a presentar eixe disc ja està preparant un tercer treball, ‘Malgrat la Plutja’, amb un recull de temes més madurs i una posta sonora discrepant als dos treballs anteriors. No obstant, abans d’acabar el cicle de presentació del segon disc, Valor va pensar en la possibilitat de fer un concert-rodatge de videoclip en un lloc atípic i peculiar, i van pensar que seria especial que eixe lloc fora el terrat del castell de Cocentaina, poble d’Andreu.
Hi havia una cançó peculiar ‘El Progrés’, que parla dels inicis, dels llocs on l’autor ha crescut i dóna les gràcies a companys, gent i pobles que en aquest inici de camí en solitari han afavorit la realització d’una il·lusió.

Amb la positiva resposta de la gent, el passat 19 de juliol realitzaren aquest concert-rodatge per a unes 50 persones (aforament limitat). L’experiència i les sensacions les podeu vore ja al videoclip!

Ha estat gravat entre els dies 18 i 19 de juliol per Túbal Perales (MésdeMil) a Cocentaina (El Comtat).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €