Ja hi ha data per al Marearock 2013

Torna un any més un dels festivals independents més importants de la província d’Alacant. Tot i els temps durs, el Marearock Festival segueix creixent any a any i per aquesta vuitena edició estrenen localitat. El dissabte 5 d’octubre grans bandes consagrades del panorama estatal estaran oferint tot el seu repertori a l’Annex del Pavelló Municipal d’Asp (Alacant), en un recinte asfaltat amb millors accessos, zona d’acampada al costat dels concerts, servei de dutxes, bar, piscina dins del pavelló, i alguns luxes més.
El cartell d’aquest any l’encapçala el grup sevillà Narco, que repeteix després de ser un dels grups més ben valorats de la passada edició del festival, amb ells estaran grups com els valencians l’Último ke ZierreEls de Castelló estaran presentant els temes del seu nou disc “La rutina del Miedo”.
Un dels grups que s’estrenen aquest any, i que suposa una de les grans atraccions del festival són els Riot Propaganda, el projecte conjunt dels grups Habeas Corpus i Els Chikos del Maiz està arrasant allà per on van. Serà un dels últims concerts de Riot Propaganda, ja que el 2014 faran una aturada per a que Los Chicos del Maíz llancen el seu nou disc. Oferiran un espectacle de tres parts i més de dues hores i mitja de duració, amb concert d’Habeas, després de Los Chikos, i després de Riot Propaganda.
I completant el cartell d’aquest any tenim un bon nombre de bandes de la zona, una d’aquestes bandes són Disidencia, que després d’un paró, tornen a un Marearock 6 anys després de la seua última actuació, per a aquest any ho faran amb nou disc, que eixirà a la venda a finals de setembre, i promet ser el retrobament amb l’essència dels Disidencia d’abans.
Uns altres que ja han estrenat disc són La Raíz i Aspencat, els primers estan arrasant amb el seu “Así en el cielo como en la selva” actuant als principals escenaris del país com el Viña Rock, Aupa Lumbreiras, Arenal Sound, etc. Els segons, Aspencat, també estan omplint allà on van amb la seua “Essència”, el seu nou disc, ple de melodies reggae amb tocs d’electrònica.
Més de 300 persones tenen ja la seua entrada especial de 10€. Ara mateix les entrades estan a la venda per 15€ a la tenda on-line a MarearockTicket i prompte estaran en nombrosos punts de venda de tota la província. Es poden consultar tots els punts de venda en www.marearockfestival.es.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €