L’Orange ens enamora amb ‘Tàctil’

Es esta vesprada de diumenge visitem les illes per descobrir una proposta molt interessant. L’Orange és un quartet mallorquí que naix a principis de 2010. Amb dues veus, clarinet, guitarra, contrabaix i percussió, practiquen un estil que han anomenat Aero-Jazz, en format acústic. Les seues melodies ens duen al pop més subtil i els seus ritmes ens fan moure tot el cos irremediablement. Les lletres parlen de l’amor i de la calidesa del mediterrani, on les seues gents es veuen moltes vegades dutes a aventures de nit de lluna i llençols descosits.

El seu primer disc, Tàctil, ha estat gravat en viu i reflexa la màgia dels seus directes, a la manera de les sessions de gravació dels primers albums de jazz. Dotze temes exquisits que no vos deixaran indiferents.
Juntament a la gravació, l’artista plàstic Joan Garau ha preparat un DVD amb el “making off” del disc, que inclou les sessions de gravació i vàries entrevistes als components de la banda. Així mateix, la banda ens ha preparat dos videoclips dels temes “Riuada” i “Tàctil”, que dóna nom al disc.
L’Orange és un projecte que naix de la trobada casual de dues veus, una guitarra i un clarinet. Pere Bestard i Poli Bauçà, a principis de 2010, començaren a crear un repertori de música íntima i sensual, ple de textures, colors i matisos. Aquestes cançons van donar lloc al seu primer disc L’Orange (Autoeditat, 2010), que van presentar en una sèrie de concerts per Catalunya, França i el País Basc, en el mini-tour realitzat pel grup l’octubre del mateix any. A finals d’any augmentà la formació, amb el baixista Joan Planells i cap a finals d’estiu de 2011, tanquen la formació de quartet amb el bateria Guido Konijn, L’Orange comença a preparar el primer treball de llarga durada, Tàctil (Mésdemil, 2013), que ara ens presenten.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €