Festivals

O parles en espanyol o no entres, el malson de Laura a l’Arenal Sound

Redacció | 5 agost 2013

Sobre les 20 hores Laura i els amics van mantindre una discussió amb un membre de seguretat de l’Arenal Sound per no parlar-los en castellà, cosa que es va resoldre amb un company que si en sabia. Al voltant de les 2 de la matinada, però, quan Laura i els amics van voler tornar a entrar al recinte després d’haver assistit al concert del grup Manel tornaren a trobar-se amb el de seguretat.
“Mira aquestes són les que abans em parlaven en català, ara vaig a registrar-vos les bosses” digué. En fer-ho, va trobar un esprai “antivioladores”, que va tirar a terra. Al contestar-li, en valencià, que no feia falta que ho tirarà a terra li va contestar: “No veus que no t’entenc, que sóc de Jaén? Aquestes m’estan cabrejant”.
“O em parles en espanyol, o no passes”. Al no cedir van procedir a portar-la a la caserna de la Guardia Civil on la varen seguir amenaçant d’expulsar-la, com finalment van fer. Els seus amics, davant la injustícia també protestaren i foren expulsats.
Davant aquest fet que ha estat relatat a molts diaris el director de l’Arenal Sound a repost que és un fet de lògica que si el de seguretat era de Jaén no anava a parlar valencià, menyspreant així el fet del poc respecte que van tenir amb les espectadores, que al fi i al cap va ser el detonant.
, , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. «La Guàrdia Civil em tallà la polsera del Viña per parlar valencià» – Tresdeu.com - 2 maig 2018

    […] cas no ha passat al País Valencià com li va passar a Laura a l’Arenal Sound. Però sí que és veritat que la multiculturalitat i plurinacionalitat de […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.