Orxata, Riot Propaganda i Aspencat entre els més populars a Bandcamp

Les bandes valencianes Orxata Sound System, Riot Propaganda i Aspencat poden estar contents. Les tres han estrenat disc enguany, i les tres es troben entre les principals referències de l’estat espanyol a Bandcamp, estant entre les bandes més populars.
Crida l’atenció que les tres bandes són formacions de caràcter alternatiu i que estiguen tan relacionades amb la música electrònica, tot i que Riot Propaganda dona el pes de les bases a les guitarres dels madrilenys d’Habeas Corpus. Podem observar també un altre bon símptoma de normalització, quan dos dels discos són cantats en valencià i a l’altre hi podem escoltar alguns versos.
Més avall de la llista trobem els Cuello, i els novells Vertigen que han vist com el seu primer disc ‘Intent de Poema’ ha tingut una molt bona acceptació. Es troben just al costat d’Antiguo Régimen, grup de pop i post-punk valencià amb una proposta interesantíssima.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €