Sortegem dos miniabonaments per al Rototom Sunsplash ’13

És un dels festivals de música d’arrel jamaicana més importants de tot el món. El 2010 es va traslladar a la localitat valenciana de Benicàssim, i des d’aleshores no s’ha mogut d’allí. Es tracta d’un dels festivals més grans de l’estat espanyol i europa, i compta amb una duració de 8 dies en total.
Ara, la Tres deu vos ofereix un sorteig amb el que podreu aconseguir dos miniabonaments de dos dies amb càmping per a el festival reggae per antonomàsia. Per a aconseguir aquests abonaments sols has de comentar i compartir la imatge promocional, i fer M’agrada a la pàgina de la Revista Tres deu. 
Enguany, un dels principals atractius del Rototom és l’actuació de Damian Marley, fill del gran cantant jamaicà Bob Marley, i renomenat fa uns mesos després del llançament de “Make It Bun Dem”, amb Skrillex. Pots llegir altres notícies sobre esta edició del Rototom fent click ací.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €