El 5é aniversari de Mésdemil a ritme de la millor música!

PEPET I MARIETA, EL TRINEU TANOKA, MAKE SOM ARE US I JERGA LÍRICA SERAN ELS ENCARREGATS DE POSAR VEU A LA NIT

520ANIVERSARI20OFICIAL20webAmb motiu del 5é aniversari de la discogràfica Mésdemil el proper dissabte 5 d‘octubre gaudirem d’un espectacle a l’amfiteatre de Benissanó (Camp de Túria).Apartir de les 23:00h començarà un concert de la mà d’artistes com Pepet i Marieta i El Trineu Tanoka entre altres, tots ells presentant els seua nous treballs, gravats i enregistrats a tal discogràfica.

Mésdemil fou creada al 2009, a la localitat de Benaguasil, provincia de València, de la mà d’Andreu Laguarda. En aquests cinq anys han enregistrat i fabricat més de 70 discos, sense importar l’estil ni la llengua.

Per cel·lebrar i commemorar aquests anys han vullgut realitzar aquest acte posant damunt l’escenari el seu pròpi treball. Recordem que el concert tindrà un preu de 5 euros, adquirint les entrades a la mateixa tauilla de l‘amfiteatre de Benissanó.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €