Hill Climb Racing és l’app de la setmana

“Coneix Newton Bill, un jove muntanyenc competitiu. Està a punt de començar un viatge que el portarà on cap altra competència ha estat. Amb poc respecte a les lleis de la física, Newton Bill no s’aturarà fins a aconseguir les muntanyes més altes i arribar a la Lluna. Enfronta els desafiaments de quatre ambients de muntanya únics. Guanya bons fent trucs audaços i col·lecta monedes per millorar el teu cotxe i arribar a distàncies més altes”. – Així ens descriuen Fingersoft el joc que t’exposem esta setmana.
hill climb racing fingersoft android iphone ios

El joc consisteix a portar un vehicle per diferents tipus de terrenys escarpats, recorrent  llargues distàncies augmentant la dificultat del terreny. El començament és amb un cotxe roig (jeep) que a mesura que recorrem terreny guanyen monedespodem anar millorant-li el rendiment en 4 parts diferents: Ingenieria, suspencion, pneumatics i xassís. Entre les pistes podem anar desbloquejant el desert, artantica, cova, planeta alienigena, etc. I els vehicles: motocicleta, bus turístic, tanc, tractor, fòrmula 1, etc.

Un dels fets més destacables és que els desenvolupadors cada cert temps afegeixen vehicles i escenaris nous de forma gratuïta, renovant l’interès pel joc. És molt senzill quant a gràfics, es pot jugar tant amb mòbils d’última tecnòlogia com en altres de més vells.

Hill Climb Racing Icon

INSTAL·LAR “Hill Climb Racing”
A l’App Store // Al Google Play.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €