La Tres deu creix amb el nou curs!

Fa quasi un any des que vam posar en marxa aquest projecte i encara ens sorpren fins on ha aconseguit arribar la revista Tres deu. Resultava flagrant la falta d’un mitjà de comunicació seriós que s’ocupara de la música valenciana. Poc a poc, i amb la vostra ajuda hem anat aconseguint-ho. Hui la Tres deu és un mitjà consolidat, amb milers de visites i uns lectors cada vegada més fidels.
Coincidint quasi amb el nostre primer any de vida, la revista Tres deu s’ha proposat donar un pas endavant i creixer un poc més. Així, el nou curs vindrà farcidet de novetats, com per exemple l’atenció que començarem a parar a allò relacionat amb el cinema i la televisió. I aquests nous continguts els heu triat tots vosaltres a l’enquesta on vos preguntavem.
La web de la revista també està en procés de redisseny, i és possible que els propers dies noteu menys activitat a la web. És perquè també estem canviant els servidors a uns millors i més potents que ens permetran oferir una millor experiència. Demà comencem un procés de migració web que pot tardar uns dies, i que farà que la web no s’actualitze com ens agradaria.
Però eixes no seran les úniques novetats, hi ha més. La identitat de la revista canviarà i serà més colorida i dinàmica, en concordància amb el nou disseny web. També llançarem amb força la nostra nova aplicació mòbil per a Android i iPhone, de la que ja podeu gaudir una versió beta a Google Play.
En esta nova etapa continuarem informant-vos dels nous llançaments i oferint-vos promocions exclusives, vídeo-entrevistes, reportatges i tot el que enguany ja vos hem oferit. A banda de les novetats que vos hem anunciat, hi haurà més sorpreses, així que estigueu atentes!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €