Wegener, el nou projecte d’Hugo Mas amb Arthur Caravan

arthur caravan hugo mas wegener verkamiLa ciutat d’Alcoi continua regalant-nos propostes culturals. Esta vegada es tracta de la fusió d’Arhur Caravan i Hugo Mas, la qual ha donat lloc a Arthur Mas (no confondre, per favor). Després d’un temps compartint escenaris conjuntament, el cantautor i grup alcoians han decidit traslladar la seua col·laboració al terreny de la creació artística.
arthur caravan hugo mas wegener verkami

Com a resultat d’això naixerà Wegener, títol del disc que fa referència al precursor de la geofísica i impulsor de la teoria de la deriva continental, Alfred Wegener (1880-1930). En esta ocasió, la faceta lletrística passa a mans d’Hugo, el qual s’ha encarregat de farcir les cançons de metàfores que ens traslladen a un espai confús entre la ciència i la literatura.

arthur caravan hugo mas wegener verkamiMúsica de Telers, la nova discogràfica creada pels mateixos Arthur Caravan serà l’encarregada de traure’l al carrer el dissabte 2 de novembre, data en la qual el presentaran oficialment al Teatre Principal d’Alcoi. Una setmana més tard, ho faran també al Teatre Micalet de València.

Per tal d’ajudar al finançament del projecte, han posat en marxa una campanya de micromecenatge que inclou diverses recompenses en funció de l’aportació feta. Si esteu interessats en col·laborar-hi, ho podeu fer entrant des d’ací.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €