Andreu Valor presenta ‘Malgrat la plutja’, el seu tercer disc

LA PRESENTACIÓ DE L’ULTIM TREBALL DEL CANTANT TINDRÀ LLOC DEMÀ 13 D’OCTUBRE

Ray MarttínezMalgrat la pluja, el nou treball del cantautor natural de Cocentaina, ja està al caure. En aquest tercer disc publicat, només un any després de A l’ombra de l’obscuritat, el cantautor ha decidit sorprendre de nou al seu públic. Esta vegada porta la temàtica social com a punt clau a les seues lletres. Andreu Valor intenta unir a la societat en una mateixa causa, de la mateixa manera que al disc uneix en una sola barreja les guitarres acústiques i elèctriques.

La presentació del treball tindrà lloc demà 13 d’octubre al Centre Cultural El Teular de Cocentaina, a les 19:00h. Una actuació que anirà acompanyada per una backing band de deu músics. Les entrades estan disponibles als següents punts de venda anticipades a la Copisteria Papiro (Muro) i Musical Cardona (Cocentaina) al preu de 5 € i 6 €  les anticipades mitjançant aquest enllaç. A taquilla el seu preu serà de 6 €, i es podran comprar a partir de les 18h.

cartell_concert_presentaci_el_teular_UN DISC FARCIT DE COL·LABORACIONS

Eduardo Bates és, com reconeix Andreu, la persona que l’ha fet crèixer com a persona i com a músic. El guitarrista, ha tingut una important pressència en aquest últim disc. La seua tasca com a guitarrista ha sigut crucial per al cantant  valencià, volent plasmar en Malgrat la pluja el seu comiat, doncs Bates se’n torna a la seua terra natal, Argentina. Posa també la veu que acompanya Andreu a ‘Dies que vindran’.

Però no és l’únic nom que acompanya Valor en aquest disc. El cantant alcoià Hugo Mas col·labora a ‘Vertigen’, Andreu i Mireia de Rapsodes rapegen a ‘Inmortal’, cançó on Juli Mira recita alguns versos. Els Pabordets fan els cors a ‘Desprotegits’, i Mateu Xurí, Maribel Servera i Joan Toni Sunyer glosen a ‘Dolç Salat’.

Vos deixem amb un avanç de Malgrat la plutja:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €