Compte enrere per a la Festa de Benvinguda de la UV

EL DISSABETE 12 COMENÇARAN LES ACTIVITATS PROGRAMADES PER LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PER DONAR LA BENVINGUDA AL CURS 2013-2014

Les activitats d’aquest mes, organitzades per la Delegació per a Estudiants i el SeDI és una proposta per donar a conèixer a tot l’estudiantat les propostes culturals i socioculturals que aquest duu a terme terme.

festa BenvingudaEnguany, la UV ha convocat a grans artistes del panorama musical, alguns d’ells gens sezills de veure per aquestes terres del sud.  No només gaudirem de bona música, sinó també d’activitats culturals com el teatre, les exposicions i el cinema, tant en llengua valenciana (Burjassot) com en altres llegues. Activitats per als diversos gustos de l’estudiantat valencià.

En el que respecta a la música, des d’aquest mateix dissabte podrem gaudir de l’actuació del Sr. Chinarro, a partir de les 22:00h a l’espai Rambleta.

El dia 17 d’octubre, a partir de les 21:30h i a la sala Noise de València la gran actuació d’Els Catarres i TxarangoMiss Caffeina i Mox Nox actuaran un dia després a la mateixa sala. I el 26 La Pegatina, Mafalda i Nanai possaran fi a aquest cicle de concerts a l’auditori de Burjassot a les 22:00h.

Cal afegir que el jazz i la música clàssica no han passat dessapercebudes aquest mes, pues també tindran el seu moment. Recordar també que la venda d’entrades caldrà fer-la de manera online i tots els actes aniran en suport a Pobresa Zero.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €