Helsinki presentarà ‘Tormenta de Neón’ el 7 de novembre

BXrtVoQCEAANyGELa banda valenciana de rock Helsinki presentarà el seu nou disc ‘Tormenta de Neón’ el proper 7 de novembre a la Sala Matisse de València. Estaran acompanyats eixa nit pels punkrockers Nollie To Glory.

Helsinki estan d’enhorabona. Per fi arriba la presentació oficial del seu segon disc, ‘Tormenta de Neón’, després d’un estiu de gravacions i concerts, com el de l’Arenal Sound, i després també de dos anys on la banda ha avançat a passes agegantades, obtenint també diversos premis: 1ers al Camfest (Madrid, 2012), premi Myspace al Wolfest (València, 2011), segon premi al Barakaldo Pop-Rock (2011), i tercer lloc al concurs de videoclips de Puro Cuatro (2011).

Amb ‘Tormenta de Neón’ –que podeu descarregar en aquest link i escoltar a baix- Helsinki plasma la madures assolida en aquests sis anys de vida i ens porta un disc de rock alternatiu i independent de molta qualitat. Les cançons recorden a bandes consagrades com Dinero o Nothink. 11 talls de rock ballable i ben coretjable que arriben disposats a escarotar el panorama rocker valencià.

De moment la primera cita és a València el 7 de novembre a la Sala Matisse. El proper dia 22 estaran a Ontinyent. Les entrades per al dia 7 es podran adquirir a taquilla per 4€. Es poden fer reserves contactant la banda a bandhelsinki@gmail.com.

ESCOLTA ‘TORMENTA DE NEÓN’, NOU DISC DE HELSINKI

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €