House of Cards, la primera sèrie de gran producció per a Internet

House of Cards

La famosa plataforma d’Internet Netflix va estrenar amb èxit “House of Cards“. Aquesta plataforma, pels qui no la coneguen, ofereix pel·lícules i sèries a baix cost i tarifes planes per veure tot el cine que vulgues.

Ha aconseguit que molts apostaren pel seu negoci, i és tal la fama que han estrenat aquesta sèrie de David Fincher, director de La Xarxa Social, en exclusiva per a Internet, i que compta amb res més que Kevin Spacey.

El conegut actor interpreta a Francis Underwood en aquest ‘drama polític’. Frank vol ser el Secretari d’Estat del govern d’Estats Units, i segons ell s’ho mereix ja que ha fet molt pel partit, però no. Prefereixen que es mantinga al Capitoli, és més valuós al congrés, afirmen. Heus ací el punt de partida de ‘House of Cards‘. Comença la venjança d’Underwood des de dins.

A l’Estat espanyol l’ha comprada Canal+ estant ja la primera temporada en espanyol. La sèrie original homònima va ser una producció anglesa nascuda als noranta i protagonitzada per Ian Richardson.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €