Hui comença a La Rambleta el Deleste Festival

deleste2013Triangulo de Amor Bizarro, Guadalupe Plata, Toundra, Mujeres, Pumuky i fins a 17 bandes més actuaran aquest cap de setmana al Festival Deleste, que es celebra a l’Espai Rambleta de València. El cartell compta també amb noms internacionals com els portuguesos Nice Weather i els escocesos The Pastels. A l’oferta musical cal sumar les actuacions de diversos Djs, que s’encarregaran de tancar les vetllades als tres espais de l’Espai Rambleta.

Tachenko, des de Saragossa, protagonitzaran la sorpresa matinal reservada per a demà dissabte, acompanyats dels valencians Johnny B. Zero. Aquestes actuacions seran totalment gratuïtes, i arrodoniran una oferta musical envetjable que converteix el Deleste en una de les cites ineludibles de la tardor. Decibels de qualitat a un espai d’avantguarda que començaran a sonar esta nit al Bulevar Sud de València.

L’Ajuntament col·labora amb el festival, que compta també amb el patrocini de Cervezas Ambar i Jägermeister. Les entrades es poden adquirir encara mitjançant Notikumi.com, amb preus entre 22 i 35€ per als abonaments.

 

HORARIOSDELESTE13

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €