Inauguració de Koh Tao, club que promet batalla atraient artistes internacionals

Ida Engberg koh tao

Naix Koh Tao Club, una nova discoteca a València ciutat que aposta fort per la música electrònica i els artistes internacionals de renom. Organitzada en dos sales Room Bambú i Room Thai les dos festes principals d’aquest projecte seran Koh Tao, dedicades a la música house, tech house i techno, i Furtive  on sonaran l’electro, el drum and bass, i el dubstep més punter.

L’organització ja ha presentat els seus dj’s residents que seran en el cas de les festes House i Techno Papu, Dario Mendez i Bel:Bro, mentre que per a les festes Dubstep i Drum’n’bass comptaran amb Dj Soak -que acaba de presentar el seu nou videoclip The Factory-, Ohcan & Dosis i Rever.

Koh Tao Furtive
Pendulum Dj Set Furtive

Cal destacar també que a la sala Thai estaran, a més, acompanyats pel Grup Mixture, que després de quatre anys d’activitat ha aconseguit consolidar-se com una de les marques de major repercussió a aquest costat del mediterrani.

Els djs convidats per a la data d’inauguració del proper dimarts 8 d’octubre són els dj’s internacionals Adam Beyer i IdaEngberg -a la foto-, mentre que la primera data de les festes Furtive ja té a Pendulum Dj Set confirmats.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €