Noves entregues d’En Cru: Tardor, Meteor i Tremp

Captura de pantalla 2013-10-29 a les 18.55.40El projecte En Cru, que aposta per les bandes que fan música en valencià, ha continuat portant-nos les darreres setmanes nous acústics enregistrats als estudis Atomic. Hui vos portem tres vídeos. Tres entregues de l’En Cru a les quals han participat tres bandes de rock valencianes ben distintes. Al primer vídeo la banda Tardor ens ofereix un acústic del seu últim single ‘Saudade’, realitzat per a la banda sonora original del documental ‘L’Estiu Més Negre’. Esta casa -la revista Tres deu- va produir el videoclip de la cançó original, i ara els Tardor ens ofereixen esta preciosa cançó en un format més íntim. Àlex Martínez (veu i baix) es fa càrrec de la guitarra rítmica, mentre que Cesc Domènech realitza una mínima percussió i David Garcia toca la guitarra principal.

Al següent vídeo, trobem els Meteor interpretant ‘L’empremta’, una nova cançó totalment inèdita que han arranjat per emportar-se-la al terreny de les guitarres acústiques. En esta ocasió també ens sorprenen amb un set de percussió ben curiós que el mateix, Hyde, executa mentre canta: pandereta al peu dret i ouet a la mà. El seu bateria Joel Gilabert sorprén amb la guitarra rítmica, que acompanya la d’Òscar Morata.

Per últim podeu gaudir de Tremp interpretant la cançó ‘Laila’ en acústic. Aquesta banda és la més jove de les tres, però ja comencen a demostrar que mereixen l’atenció de tots. Atenció que ja han rebut per part de l’En Cru, una iniciativa que continua portant-nos música de qualitat a les nostres orelles i retines.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €