Skizophonic presenta el seu quart treball ‘Velodrome’

skizophonic_0

Els benicassers Skizophonic presentaran el proper 19 d’ocubre ‘Velodrome’, la seua quarta referència discogràfica. Un disc farcit d’influències pop britàniques, i que demostra la mestresa assolida per aquest quintet de Benicàssim en l’art de fer bones cançons pop. Nascuts el 2003 a la ciutat dels festivals, i després d’haver passat pel Proyecto Demo del FIB i RTVE i haver estat recomanats per publicacions com Mondosonoro, tornen amb ‘Velodrome’, un disc que confessen que beu molt de bandes com Supergrass o Miles Kane, entre d’altres exponents del pop britànic.

‘Velodrome’, finançat amb la plataforma de crowdfunding Verkami, serà presentat el proper 19 d’octubre dins dels cicles de concerts de Benicàssim Pop, al Teatre Municipal d’esta localitat de la Plana Alta. A partir d’aleshores, esperem vore’ls girant per tota la geografia valenciana repartint el seu so indie-garage, d’esperit mod i pinzellades electròniques.

El disc, gravat i mesclat als Rockaway Studios de Castelló, masteritzat per Sage Audio a Nashville (EEUU) i produït per Alberto Lucendo, portarà sense dubte molt que parlar. Vos deixem amb el nou videoclip d’Skizophonic, amb el que presenten ‘Oh Oh Oh (Do Not Skip Any Detail)’, primer avançament de ‘Velodrome’.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €