Una dotzena de professionals analitzaran al Trovam el futur de la indústria musical

VAM! Valencian Music ArtistsLa jornada tindrà lloc a la Llotja del Cànem de Castelló el divendres 18 d’octubre.

Una dotzena de professionals analitzaran a Castelló el present i futur de la indústria musical i els mitjans de comunicació

Es tracta d’una jornada professional que forma part de la primera edició de la fira-festival TROVAM! que organitza la Valencian Music Association (VAM!) en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial, la Universitat Jaume I i Culturarts (GVA).

Durant la jornada, un conjunt de professionals del sector vindran a donar les seues opinions i a contestar en públic a una sèrie de preguntes que des de l’associació VAM! han sigut formulades en torn a dos blocs temàtics: 1. El present i el futur de la indústria musical valenciana; i 2. La música i els mitjans de comunicació.

Reforçar i cohesionar les empreses del sector musical, posar en comú les problemàtiques professionals dels diferents àmbits del sector musical: agències de management, discogràfiques, promotors, editors, músics, o impulsar la creació d’una Federació d’empreses musicals valencianes, són alguns dels objectius que tenen plantetjades aquestes trobades.

TroVAM! Cartell Castelló

Participants

Per això han sigut convidats a participar els següents professionals del món de la música: Carles Carrasco, músic i gerent de la discogràfica Comboi Records, Vicent Martínez, editor musical de Songsforever i organitzador de màsters universitaris de gestió musical, José Gimeno, promotor musical, gerent de Play Producciones, Joan Gregori Maria, gerent de la promotora cultural Pro21, i membre associat al VAM!, i Pau Alabajos cantautor i secretari del Col·lectiu Ovidi Montllor.

La trobada ‘Música i mitjans de comunicació’ comptarà amb la participació dels següents professionals: Xavier Aliaga, escriptor i col·laborador de El País, Carlos Pérez de Ziriza, crític musical d’Efeeme, Rolling Stone i El País, Cristina Garcia, periodista d’El Periódico Mediterráneo i activista musical, Amàlia Garrigós, periodista i exdirectora de progames musicals en Ràdio 9, i Salva Alfonso, blogger musical, editor de Sons de Xaloc i AgendaPV.

Participació internacional

Així mateix, les jornades comptaran amb la participació de Céline Vidal, co-directora de Convivencia, un festival que porta 17 anys celebrant-se en el sud de França (des de Toulous a Marsella) i que forma part d’una xarxa d’associacions musicals europees.

Les trobades estaran moderades pel periodista cultural i editor de Nomepierdoniuna David Hernández Beltrán, i pel gestor cultural i membre del VAM! Armand Llàcer.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €