Antònia Font s’ho deixen

antonia-fontFa uns minuts coneixiem la notícia mitjançant la seua agència de management Fina Estampa. Antònia Font una de les bandes mallorquines més punteres plega veles. Anuncien la seua dissolució cordial i pacífica en el punt àlgid de la seua carrera, argumentant que pera  ells ‘Vosté és aquí’ culmina molt acertadament la seua carrera. Prefereixen ara fer camí per separat i centrar-se als seus projectes personals. La banda tampoc vol fastos d’acomiadament i sols ha programat un últim concert  el 27 de desembre al Teatre Principal de Palma de Mallorca.

Antònia Font ha sigut una de les bandes illenques més influents, publicant durant vora 17 anys de trajectòria com a grup huit treballs discogràfics. Queda a les illes ara una espècie de buit referencial que esperem es plene prompte de noves propostes que ja comencen a cridar l’atenció.

Comunicat oficial de Fina Estampa

Disset anys i vuit àlbums després, Antònia Font anuncien la seva dissolució. Satisfets amb la feina feta i conscients del seu llegat, els membres del quintet mallorquí consideren que ha arribat el moment de posar punt i final a la seva trajectòria i concentrar-se en projectes personals no necessariament relacionats amb la música. Sense controvèrsia ni traumes interns, Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Pau Debon (guitarra i veu), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria) coincideixen en que el seu darrer àlbum, Vostè és aquí (Robot Innocent, 2012), culmina la seva proposta artística i és un digne epitafi per una carrera que no encaixaria un pas enrere. Per això, el concert programat pel proper 27 de Desembre al Teatre Principal de Palma serà l’última oportunitat de veure’ls a damunt d’un escenari.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €