El MUVIM dedica una exposició a ‘La Ruta del Bakalao’

chimobayoEn dos setmanes podrem gaudir al museu de la Diputació de València de vàries exposicions relacionades amb la música. Es tracta de dos exposicions que s’obriran el 28 de novembre: una centrada en fenòmens Pop com Bruno Lomas, Nino Bravo etc; i una altra reservada a la ‘Ruta del Bakalao’ i tot el que va suposar. Destaca especialment aquesta última, ja que no és gens comú trobar aquest tipus de temàtica i instal·lacions als nostres museus, moltes vegades dedicats a fenòmens considerats de ‘més nivell intel·lectual’.

A aquesta exposició podrem trobar cartelleries de l’època, flyers, discos, photocalls, roba i fins i tot una discoteca de 25 metres quadrats, insonoritzada i amb el necessari per sentir que un està a qualsevol local de la carretera del Saler fa 20 anys enrere. Però això no és tot, ja que els comissaris de l’exposició no volen que la cosa quede sols en una clàssica exposició estàtica. Hi haurà actuacions en directe, amb data encara per confirmar, i entre aquestes actuacions hi haurà Chimo Bayo i Alaska, entre d’altres.

La combinació de les dos exposicions és una bona oportunitat per reflexionar al voltant de la música valenciana entre els anys 50 i 90. I no només hi haurà lloc per als ídols i figures conegudes. També hi haurà espai per a eixes propostes importants que no són tan recordades, com la banda valenciana de dance Double Vision, que va aconseguir discs d’or i platí a Holanda, Alemanya, Bèlgica i Àustria.

1378172_722888087739407_398174520_n

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €