‘L’àrea petita’ el nou disc de Els Pets ja de gira

Els Pets no perden les ganes de seguir fent música per molt que passen els anys

Els pets

Després de tres anys de silenci voluntari per part del grup, Els Pets  han decidit regalar-li al seu públic el seu últim treball ‘l’àrea petita‘. Un disc quecom ells mateixa afirmen és una forma de tirar endavant sense perdre l’essència de la seua múscia, ja que ho consideren el més arriscat dels tretze projectes editats fins el moment.

El nom del nou disc no és més que, com ens mostren al seu web ‘la zona on cal definir-se, on no es possible cap tipus d’especulació. És el lloc on et retrates de debó, on no pots fingir si no vols ser castiga…’ Un símil prou encertat si traslladem aquests pensaments al món de la música, a l’hora de treure un disc, el moment idoni per seguir endavant.

gira els petsEls Pets‘, ‘Bon dia‘, ‘Malacara‘, ‘Fràgil‘… són alguns dels treballs que el grup a anat configurant durant aquests 28 anys com a músics, convertint-se en un dels grups més veterans del panorama musical català. Ara, a mitjan mes d’octubre han començat la seua última gira per donar màxima difussió a ‘l’àrea petita’ i poder complaure al públic després de tres anys sense veurel’s amb un nou so. Cançons més èpiques, més tradicionals, de balada, amb guitarra… aquesta gran barretja musical és la que porta fent-se visible des dels inicis d’aquesta nova gira.

Ací us deixem amb el seu primer singleBombolles:

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €