Arriba a temps i no et perdes del Festivern…

Captura de pantalla 2013-12-24 a les 19.02.32Any rere any des de moltes comarques associacions i grups de persones opten pel bus com a transport segur per a arribar al Festivern. És el cas del bus que organitza l’Assemblea de Joves de Benissa, per exemple, del que ix des de Benissa i passa per Gata de Gorogs i Pedreguer arreplegant els joves de La Marina Alta. I no és l’únic ja hi han unes 10 línies més. I per a que no et perdes res del Festivern et fem una llista de les coses que has d’apuntar-te que són indispensables:

  • La benvinguda amb La Trocamba Matanusca. El dilluns 30 a les 19h. El dia que ja s’espera a tota la massa festivernera s’organitza un correbar per Tavernes amb la xaranga d’Ontinyent a ritme de balkan i molta festa. Centenars de persones invadeixen el poble en una cercavila lúdica que no pots perdret, així que munta la campanya ràpid.
  • També dilluns 30 Les Oques Grasses. El grup de Lleida vindrà a donar-ho tot i donar a conèixer la seua proposta. Una proposta que ens recorda a Els Catarres, Txarango o Belda i El Conjunt Badabadoc que farà les delicies dels assistents. Baixa’t el disc gratuïtament i posa’t al dia! Una banda amb molta projecció que està a la altura dels referents del gènere.
  • Les noves propostes valencianes avancen amb força. Un bon exemple són Atupa i Smoking Soul’s, dos bandes joves que no t’hauries de perdre al Festivern. Actuaran junt a Les Oques Grasses la segona nit del Festivern, el dia 30.
  • obrintpas02El concert que de segur ningú es perdrà arribarà l’última nit. El comiat en elèctric d’Obrint Pas és sense dubte la cita que tots tindrem marcada a l’agenda. Un concert històric que significarà (almenys per uns anys) l’últim concert en gran format de la banda valenciana abans del seus acústics de comiat a València, Barcelona i Palma.

El Festivern intenta conjugar un any més les noves propostes valencianes amb caps de cartell amb presència internacional. Un nivell molt alt de bandes en un festival que ja s’ha consolidat com la referència valenciana per a Cap d’Any i aplega cada vegada més diversitat de públic.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €