Nit de punk a La Residencia aquest dissabte

La Residencia de València s’ha consolidat els darrers mesos com un dels punts de trobada de l’escena underground capitalina. El local és una casa de camp situada a la Carrera d’En Corts, en el tros d’horta situat entre el carrer Antonio Ferrandis i MercaValencia. Funciona com un centre social autogestionat, i focalitza la seua activitat en les diferents escenes underground valencianes, portant sempre alguna banda forastera als seus concerts.

Aquest dissabte, abans que no acabe l’any, tenim una nova cita a La Residencia, i en este cas, amb el punk. Quatre bandes desplegaran els seus directes. El principal atractiu són els barcelonins Arrest, practicants d’un punk-oi! molt engrescador i amb unes lletres sublims. És una molt bona oportunitat per vore’ls en un ambient únic. Estaran acompanyats d’una representació del punk local. Dynamost  descarregaran els seus temes de punk-rock amb tocs stoner. Perversión oferiran el seu directe punkrocker i Auxilio posaran en escena el seu punk d-beat, sent una de les poques bandes valencianes actuals que practiquen aquest subgènere.

La vetllada començarà cap a les 21.30h de la nit. La Residencia es troba a la Carrera d’En Corts, 184. Hi podeu arribar amb la línia de bus número 14.

Més gresca la nit de reis

579102_1420595044827659_136151405_nLa nit de reis torna a obrir La Residencia amb la programació d’un concert especial. Es tracta de l’actuació a València de la banda d’Oviedo Enoch Ardon, quasi de culte entre els amants del grincore i l’emoviolence. Una proposta canyera per passar la nit de reis i que es completa amb els valencians Fukushima, després de presentar ‘El Lazo Punjab’ a molts punts de l’estat espanyol. Molt recomanable!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €