Vine, l’app dels gifs animats 2.0

Vine

Aquesta vesprada vos presentem una nova app. Es tracta de Vine, una aplicació multiplataforma que reinventa el concepte de vídeo o gif animat ja que és una mescla o variant d’aquests dos. Es tracta de petites capsules que pengen els usuaris i que es repeteixen no durant més de 6 segons. La diferència amb els típic gif és l’eina amb que s’elabora. I és que els vines es fan amb la càmera del mòbil i tenen audio.
Vine app logo
Una plataforma amb essència a Instagram ja que no està disponible a la web, és únicament mòbil. Va ser tal la seua repercussió que en seguida els creadors de Twitter varen comprar l’start-up amb la idea. Al voltant de Vine han nascut autèntiques estreles amb centenars de milers de seguidors. No és estrany sentir a sovint a la xarxa que ha nascut un nou gènere audiovisual i d’entreteniment.

Podeu descarregar-vos l’app totalment gratuïta tant amb iOS (iphone, ipad…) com  per a Android. Vos deixem amb alguns del vines que circulen a la xarxa, no s’oblideu de donar-li al botó de l’audio si el voleu sentir.


Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €