Crow Jane, Nixon i Ambros Chapel a la primera Festa Criminal de l’any

01 CARTEL FIESTA CRIMINALUn dels programes de ràdio sobre música més importants de València torna amb les seues festes. I és que el Club de Amigos del Crimen és, com el seu propi nom fa sospitar, molt més que un programa de ràdio sobre música valenciana. L’espai, dirigit per Javi Gafotas, s’emet dimecres i dijous a Ràdio Klara (104.4FM), i s’ocupa de divulgar l’extensa i variada producció musical valenciana, així com els artistes independents que passen per la capital. Per a realitzar aquesta tasca, no només realitzen el programa de ràdio sinò que han sabut construir un vertader teixit de complicitats al voltant de l’espai, organitzant trobades, concerts i altres activitats paral·leles.

El proper 7 de febrer es realitzarà a la sala Black Note de València la primera Festa Criminal de l’any, amb un triple concert de Crow Jane, Nixon i Ambros Chapel. Les tres bandes estrenaran disc o nous temes. Crowd Jane presentaran ‘Contradiction’, el seu nou treball, tot un univers sonor a base d’atmòsferes afilades i melodies preliminars. Nixon apleguen des d’Almeria amb noves cançons i un so que recorda molt al de grans del gènere com Vetusta Morla, entre d’altres. Els valencians Ambros Chapel completen el cartell, al que aportaran el seu so new wave actualitzat, elegant i farcit de distorsions emocionals.

02 BANDA CROW JANE

La Festa es realitzarà amb la col·laboració de Nevada Music, 7 Days Music i Pitasound Prom, i suposa una de les activitats més interessants a l’àrea metropolitana per a aquest cap de setmana. Vos deixem amb els últims videoclips d’Ambros Chapel i Nixon:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €