Recmember me, envia missatges al futur

Recmember me és una aplicació que permet enviar missatges amb fotografies i vídeos al futur, fins a 100 anys després de la seua creació. Només has de tindre l’e-mail del teu destinatari per començar a enviar-li records. És una app per a melancòlics, però també serveix com a autorecordatori d’objectius a llarg termini.

Imagineu que la protagonista de Mi vida sin mi d’Isabel Coixet haguera tingut aquesta aplicació? Haguera pogut enviar en la data i l’hora exacta les felicitacions per l’aniversari a les seues filles sense por a no estar present en aquells dies tan assenyalats. I és que Recmember me, t’assegura l’arribada via e-mail de tot allò que vulgues dir-li a les persones elegides en el moment adequat.

Recmember me també ofereix la possibilitat d’integrar-la dins de les campanyes de marketing i comunicació de les pymes, fent-la servir com a ferramenta de fidelització amb els clients. Per això, permet contactar directament en l’empresa per a què et proporcionen dissenys exclusius de la teua marca per enviar felicitacions, ofertes, promocions o, simplement, una salutació de benvinguda als teus clients.

Si t’agrada la funcionalitat d’aquesta app és de descàrrega gratuïta, disponible per Android i recmember-me-2Iphone. Has de registrar-te amb el teu compte d’e-mail i una clau d’accés. Una vegada completat aquest senzill procés ja pots començar a enviar els teus records al futur. En la part gratuïta pots enviar fotografies amb textos i diferents plantilles lliures, o per 0’89 podràs tindre plantilles exclusives. Però si vols anar més enllà, trobaràs una part prèmium que permet enviar fins a tres vídeos al mes i disposar de totes les plantilles. La subscripció prèmium pot ser mensual, per 1’79 euros, o anual, per 19’99 euros, amb totes les facilitats per donar-te de baixa en qualsevol moment.

Aquesta app ja la utilitsen milers d’usuaris de 80 nacionalitats. Ha estat entre les apps més descarregades en les stores per davant d’aplicacions com Youtube o Instagram. Per altra banda, va estar entre les finalistes a millor app del 2013 per The App Date Adwards. Recmember me, la app que et permet encapsular moments per enviar-los al futur, en escassament sis mesos de vida promet donar molt a parlar.

recmember-me

Descàrrega ‘Recmember me‘.

Al Google Play //A l’App Store.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €